Tokmannin viikkotarjouksien parhaat poiminnat

Tokmannin viikkotarjouksista parhaat on poimittu tähän jatkuvasti päivitettävään artikkeliin. Tarjoukset vaihtuvat nimensä mukaisesti aina viikottain ja ovat voimassa maanantaista sunnuntaihin asti. Tämän artikkelin lopusta löydät uusista viikkotarjouksista muutamia poimintoja. Koska viikkotarjousten kirjo on niin laaja ja jokaisen tarpeet vaihtelevat, kannattaa tarjoukset katsoa myös itse läpi.

Arjen säästöjä

Tokmannin viikkotarjouksista löytyy tuotteita aina laidasta laitaan. Tarjouksessa saattaa olla esimerkiksi moottorisahoja, tietokoneita ja hernekeittoa samaan aikaan. Tokmannin tarjoukset ovatkin heidän oman mainoslauseen mukaisesti ”arjen säästöjä” parhaimmillaan.

Toimituskulut

Yli 20€ arvoisiin tilauksiin on saatavissa ilmainen nouto Tokmannin myymälästä, halutun myymälän pystyy valitsemaan tilausta tehdessä. Yli 100€ tilauksiin on saatavissa ilmainen Postin toimitus kotiin.

Alennusta tilaamalla uutiskirje

Tilaamalla Tokmannin uutiskirjeen saat sähköpostiin 10€ arvoisen etukoodin. Koodin voit käyttää, kun tilauksesi arvo ylittää yhteensä 50€.

Poimintoja Tokmannin viikkotarjouksista

Iittalan Teema astiat -30%

SUP-lauta Bestway Hydro-Force White Cap, 305 x 84 cm 299€(norm. 399€)

Vieritä ylös